solmar-logo-1024x417-1.png
Vacatures

Over Solmar

Dé Spanje Specialist

Solmar is sinds 1984 een Nederlandse touroperator die zich specialiseert in busreizen naar de Spaanse Costa’s. Door onze jarenlange ervaring zijn we specialist én marktleider aan de Costa. Naast dat Solmar de voordeligste busreizen aanbiedt, biedt Solmar ook voordelige vliegvakanties en eigen vervoer reizen aan.

Bij Solmar staat het ontzorgen van de vakantieganger centraal. Zo is Solmar gespecialiseerd in familievakanties. Van het ophalen dichtbij huis tot het afzetten bij het hotel proberen we de klant zo veel mogelijk te ontzorgen. Alles voor een onvergetelijke en ontzorgde vakantie. Zo heeft Solmar een eigen transferium voor onze busreizen, met meer dan 48 verschillende opstapplaatsen in Nederland en België.
Ons doel

Goede prijs en kwaliteit

Zo een goed mogelijke service en kwaliteit bieden, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat was het doel toen Solmar in 1984 door familie Engelen werd opgericht. Dat heeft vandaag de dag, generatie op generatie, bijna 40 jaar later, nog steeds onze prioriteit. We vinden het belangrijk dat onze vakanties toegankelijk zijn voor een breed publiek en dat iedereen die een vakantie boekt bij Solmar daar tevreden op terugkijkt. Naar welke bestemming je ook onderweg bent, per bus, vliegtuig of eigen vervoer, je bent ervan verzekerd dat jouw reis met de grootste zorg is samengesteld en zal worden uitgevoerd. Wij zullen er altijd alles aan doen om het voor onze klanten naar de zin te maken.


Voordelig reizen dat doe je bij Solmar. Wij bieden reizen aan voor een zo laag mogelijke prijs. Daarnaast zijn er regelmatig speciale acties waar je als klant van kan profiteren, denk hierbij aan vroeg boek-, herfst-, winter- en lastminute kortingen.

Hoge klanttevredenheid

Blijven verbeteren

Een vakantie is zorgeloos ontspannen. Bij Solmar doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat reizigers volop kunt genieten aan de zonovergoten Costa. Bij Solmar vinden wij klantcontact en -tevredenheid erg belangrijk. Zo houden we rekening met de behoeftes van onze klanten. Het extra aandacht geven aan de klant, om ze een onbezorgde vakantie te geven, staat bij ons altijd hoog in het vaandel.


Onze Nederlands sprekende reisspecialisten in Spanje hebben al jarenlange kennis van de bestemmingen en staan in nauw contact met de hotels. Zo kunnen de klanten wegwijs gemaakt worden op bestemming, geïnformeerd worden over de reis en de mogelijke bezienswaardigheden en excursies boeken. Zo voorzien we onze klanten van extra hulp, kennis en de nodige communicatie op vakantie.

Kom ons team versterken

Werken bij Solmar

Solmar is een dynamische reisorganisatie, gespecialiseerd in de bestemming Spanje met zowel bus-, vlieg- als autovakanties. Door onze jarenlange ervaring en passie voor reizen, zijn wij in staat om voor onze klanten een geweldige vakantie te organiseren.

Solmar heeft een vast team van circa 20 medewerkers die op het hoofdkantoor in Maarheeze hun passie en enthousiasme voor reizen delen. Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen die kunnen bijdragen aan het succes van onze organisatie. Daarnaast bieden wij ook studenten de mogelijkheid om meer van dit mooie vak te leren en hun studie in praktijk te brengen.

Onze werknemers worden beloond volgens de cao voor Reiswerk. Naast ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bieden wij een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, een doorlopende reisverzekering en aantrekkelijke kortingen op vakanties.

Solliciteer nu!

Herken jij je één van onze vacatures en kun je niet wachten om ons team te komen versterken? Dan leren we jou graag kennen!

Solliciteer heel eenvoudig hieronder. Tot snel!

Twijfel je nog?

Twijfel je nog over één van onze vacatures? Stuur dan gemakkelijk een mail! We leren jou graag kennen!

Tot snel!